
>
Лапицька, Н. В.Перспективність застосування шроту зародків вівса в технології житньо-пшеничного хліба [Текст] / Н. В. Лапицька, наук. керівник Г. В. Степанькова //
Лапицька, Н. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 69.
Додаткові точки доступу:
Чмух, О. М.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Додаткові точки доступу:
Чмух, О. М.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|