
>
Гросул, Вікторія Анатоліївна.Особливості ідентифікації компонентів бізнес-моделі підприємства ресторанного господарства [Текст] / В. А. Гросул, Т. П. Іванова //
Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Бізнес Інформ. - 2017. - № 6. - С. 244-249.
Додаткові точки доступу:
Іванова, Т. П.
Додаткові точки доступу:
Іванова, Т. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|