
>
Застосування порошків із лікувально-профілактичною дією для соусів емульсійного типу [Текст] / Є. Ф. Москалюк, А. В. Тарак, В. Е. Касьянова ; наук. керівник Т. М. Головко //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 196.
Додаткові точки доступу:
Москалюк, Є. Ф.
Тарак, А. В.
Касьянова, В. Е.
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Москалюк, Є. Ф.
Тарак, А. В.
Касьянова, В. Е.
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|