
>
Котляр, Олег Володимирович.Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко //
Котляр, Олег Володимирович.
Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3/10 (69). - С. 45-49.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |