
>
Промислове виробництво соусу на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, С. В. Михайлова, М. С. Одарченко //
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 187.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Одарченко, Микола Семенович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Одарченко, Микола Семенович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|