
>
Недвіга, С. В.Вплив борошна з бульб чуфи на процеси дозрівання тіста [Текст] / С. В. Недвіга, С. О. Дейнека, В. Р. Юдіна //
Недвіга, С. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 66.
Додаткові точки доступу:
Дейнека, С. О.
Юдіна, В. Р.
Додаткові точки доступу:
Дейнека, С. О.
Юдіна, В. Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |