>
Nedviha, Svitlana.Functional and Antioxidative Characteristics of Soft Wheat and Tiger Nut (Cyperus esculentus) Flours Binary Blends [Electronic resource] / S. Nedviha, J. Harasym //
Nedviha, Svitlana.
Foods. - 2024. - Vol. 13, Issue 4. - P. 596. - DOI 10.3390/foods13040596.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Harasym, J.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Harasym, J.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | |
| 2 | Електронний ресурс |