
>
Дослідження впливу технологічних факторів на піноутворюючі властивості розчинів желатину [Текст] / Л. А. Кондрашина, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, С. П. Боковець //
Прогресивні техніка та технологія харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 83-95.
Додаткові точки доступу:
Кондрашина, Л. А.
Бідюк, Д. О.
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Боковець, С. П.
Додаткові точки доступу:
Кондрашина, Л. А.
Бідюк, Д. О.
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Боковець, С. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|