>
Нутриціологія та харчова безпека [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова, Л. А.Скуріхіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2020. - 131 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4119 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 118-119. - Б. ц.
Зміст: >
Біологічні основи нутріціології
Енергетичний обмін організму
Безпека харчової сировини і продуктів
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Біологічні основи нутріціології
Енергетичний обмін організму
Безпека харчової сировини і продуктів
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 271 |
| 2 | Репозітарій |