
>
Багатофункціональні рослинні пасти як натуральна сировина для виробництва цукрових кондитерських виробів драглеподібної та збивної структури [Текст] / К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько, О. В. Самохвалова, А. М. Загорулько, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 93-94.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Загорулько, А. М.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Загорулько, А. М.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|