
>
Лисюк, Г. М.Розробка рецептури масляного бісквіта з додаванням подрібненого ядра соняшникового насіння [Текст] / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв //
Лисюк, Г. М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 22-26.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шкляєв, О. М.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шкляєв, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|