>
Сема, О. В.Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки Барбарису звичайного [Текст] / О. В. Сема, О. Ф. Аксьонова //
Сема, О. В.
Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доп. VI Міжнар. наук.-техн. конф., Терноп. нац. технол. ун-т ім. І. Пулюя, 22-23 верес. 2022 р. - Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2022. - С. 11.
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|