>
Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпратурним калориметричним методом [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, Є. С. Нечай //
ScienceRise. - 2019. - № 11 (64). - С. 35-39.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Пак, А. В.
Нечай, Є. С.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Пак, А. В.
Нечай, Є. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |