
>
Юркевич, О. С.Перспективи використання замінників какао в кондитерській галузі України [Текст] / О. С. Юркевич, наук. керівник К. С. Олініченко //
Юркевич, О. С.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищої освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 249-259.
Додаткові точки доступу:
Підяшенко, Д. М.
Олініченко, Катерина Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Підяшенко, Д. М.
Олініченко, Катерина Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|