>
Костюк, Інна Олександрівна.Вплив вітаміну Е на використання бурштинової кислоти як енергетичного субстрату у мітохондріях печінки курей [Текст] / І. О. Костюк, І. О. Жукова //
Костюк, Інна Олександрівна.
Досягнення та перспективи застосування гумінових речовин у сільському господарстві : збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 95-річчю Дніпров. держ. аграр. ун-ту (ДДАУ) та 110-річчю від дня народж. проф. Л. А. Христєвої, 19-20 жовт. 2017 р. - 2017. - С. 72-74.
Додаткові точки доступу:
Жукова, Ірина Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Жукова, Ірина Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|