
>
Improvement of the manufacturing method of multi-component paste-like vegetable semi-finished products with a high degree of readiness [Electronic resource] / N. Rudska, O. Cherevko, A. Pugach, N. Ponomarenko, H. Tesliuk, R. Zakharchenko, A. Postadzhiev, N. Tytarenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 1, Issue 11(121). - P. 41-49. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.273673.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Rudska, N.
Cherevko, Oleksander
Pugach, A.
Ponomarenko, N.
Tesliuk, H.
Zakharchenko, R.
Postadzhiev, Alexander
Tytarenko, Nataliia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Rudska, N.
Cherevko, Oleksander
Pugach, A.
Ponomarenko, N.
Tesliuk, H.
Zakharchenko, R.
Postadzhiev, Alexander
Tytarenko, Nataliia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |