
>
Ставерська, Тетяна Олександрівна.Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі [Текст] / Т. О. Ставерська, Т. В. Фролова //
Ставерська, Тетяна Олександрівна.
Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. видат. вченому-економісту О. Г. Ліберману, 13 листоп. 2020 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020. - С. 296-299.
Додаткові точки доступу:
Фролова, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Фролова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |