
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин [Текст] / Г. В. Дейниченко, С. М. Бесіда, Т. І. Юдіна //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 34-41.
Додаткові точки доступу:
Бесіда, С. М.
Юдіна, Т. І.
Додаткові точки доступу:
Бесіда, С. М.
Юдіна, Т. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|