>
Новые вкусовые приправы с использованием наноструктури-рованных добавок из петрушки и укропа [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарская, Н. В. Коробець, В. В. Дорогань //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 85-86.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория
Коробець, Н. В.
Дорогань, В. В.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория
Коробець, Н. В.
Дорогань, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|