>
Improving the consumer properties of cupcakes enriched with a food additive of combined composition [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Yevlas, L. Gazzavi-Rogozina, T. Lazarieva, T. Tovma //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2025. - Vol. 19, Issue 2. - DOI 10.15673/fst.v19i2.3185.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlas, V.
Gazzavi-Rogozina, L.
Lazarieva, T.
Tovma, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlas, V.
Gazzavi-Rogozina, L.
Lazarieva, T.
Tovma, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |