
>
The Influence of Antioxidant Postharvest Treatment on Content of Biologically Active Substances During Storage of Cucumbers [Electronic resource] / O. Priss, V. Yevlash, D. Legeza, V. Zhukova, I. Ivanova //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2017. - Vol. 11, Issue 4. - С. 36-43. - DOI 10.15673/fst.v11i4.729.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Priss, O.
Yevlash, Viktoria
Legeza, D.
Zhukova, V.
Ivanova, I.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Priss, O.
Yevlash, Viktoria
Legeza, D.
Zhukova, V.
Ivanova, I.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |