
>
Черевко, Олександр Іванович.Вплив режимів обробки в роторному плівковому апараті на реологію фруктових пюре [Текст] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько //
Черевко, Олександр Іванович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 124-129.
Додаткові точки доступу:
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Додаткові точки доступу:
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|