
>
Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. В. Михайлова //
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доп. Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ. - Київ : НУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 32.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Михайлова, С. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Михайлова, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|