
>
Дослідження якісної характеристики НВЧ-нагрівання харчових продуктів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко //
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - Вип. 12, Т. 2. - С. 70-75.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Дмитро Миколайович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Дмитро Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|