>
Перевариваемость in vitro белков мясных фаршевых изделий, приготовленных с использованием полуфабриката костного мясного [Текст] / А. И. Черевко, Н. П. Головко, Т. Л. Колесник, А. А. Колесник //
Збірник наук. пр. Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2005. - Вип. 29. - С. 76-81.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Александр Иванович
Головко, Николай Павлович
Колесник, Т. Л.
Колесник, Алина Алексеевна
Додаткові точки доступу:
Черевко, Александр Иванович
Головко, Николай Павлович
Колесник, Т. Л.
Колесник, Алина Алексеевна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|