
>
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою Технологія плодоовочевих сушених та заморожених продуктів в дистанц. форматі для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 31 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна\уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна\уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |