>
Давидова, Оксана Юріївна.Аналіз та оцінювання ризиків як фактор стабільності розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст] / О. Ю. Давидова //
Давидова, Оксана Юріївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 54-55..
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|