>
Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів [Текст] / О. Ю. Рябець, С. В. Іванов, О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, В. В. Зайцев //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 114-123.
Додаткові точки доступу:
Рябець, О. Ю.
Іванов, С. В.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Зайцев, В. В.
Додаткові точки доступу:
Рябець, О. Ю.
Іванов, С. В.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Зайцев, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |