
>
Формування якості маринованої редьки [Текст] / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Н. І. Черевична, Т. В. Щербакова //
Молодий вчений. - 2017. - № 10 (50).
Додаткові точки доступу:
Гапонцева, О. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Черевична, Н. І.
Щербакова, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Гапонцева, О. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Черевична, Н. І.
Щербакова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|