>
Biological value of protein of culinary products based on milk-protein concentrate [Text] / G. Deynichenko, I. Zolotukhina, V. Skrynnik, L. Deinychenko, T. Kravchenko //
EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 3. - С. 31-37.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Zolotukhina, I.
Skrynnik, Viktoriia
Deinychenko, L.
Kravchenko, T.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Zolotukhina, I.
Skrynnik, Viktoriia
Deinychenko, L.
Kravchenko, T.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|