
>
Determination of the features of the use of three-component vegetable and fruit paste in marmalade technology [Electronic resource] / O. Samokhvalova, O. Cherevko, D. Dmytrevskyi, N. Budnyk, I. Fomina, P. Gurskyi, N. Sova, V. Koshulko, Yu. Tesliuk, L. Kolianovska //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 6, Issue 11(132). - P. 63-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.317571.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Cherevko, O.
Dmytrevskyi, Dmytro
Budnyk, N.
Fomina, Iryna
Gurskyi, Petro
Sova, N.
Koshulko, V.
Tesliuk, Yu.
Kolianovska, L.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Cherevko, O.
Dmytrevskyi, Dmytro
Budnyk, N.
Fomina, Iryna
Gurskyi, Petro
Sova, N.
Koshulko, V.
Tesliuk, Yu.
Kolianovska, L.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |