
>
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Первинна обробка худоби (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 114 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|