
>
Analysis of the hypotheses of milk fat phase dispersion and structural features of homogenizers [Electronic resource] / K. Samoichuk, V. Verkholantseva, N. Palianychka, A. Kovalyov, D. Dmytrevskyi, D. Horielkov, V. Chervonyi, V. Voitsekhivskyi //
Food Technology Progressive Solutions. - 2024. - P. 47-92. - DOI 10.21303/978-9916-9850-4-5.ch3.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samoichuk, K.
Verkholantseva, V.
Palianychka, N.
Kovalyov, A.
Dmytrevskyi, Dmytro
Horielkov, Dmytro
Chervonyi, Vitalii
Voitsekhivskyi, V.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samoichuk, K.
Verkholantseva, V.
Palianychka, N.
Kovalyov, A.
Dmytrevskyi, Dmytro
Horielkov, Dmytro
Chervonyi, Vitalii
Voitsekhivskyi, V.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |