
>
Шаніна, Ольга Миколаївна.Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний //
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 125-131.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-711681369)
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Галясний, Іван Володимирович
(Шифр в БД 664(06)/В 53-711681369)
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Галясний, Іван Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |