
>
Артамонова, Майя Володимирівна.Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди [Текст] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Т. О. Кузнецова //
Артамонова, Майя Володимирівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 323-330.
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|