>
Кузьмінов, А. О.Використання електрофізичних методів для покращення стійкості і доброякісності м’ясних консервів [Текст] / А. О. Кузьмінов ; наук. керівник Г. М. Постнов //
Кузьмінов, А. О.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 274.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|