
>
Розробка експериментальної установки дослідження структурно-механічних властивостей м’ясної сировини та процесу її різання [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Сефіханова, В. С. Мироненко, О. С. Гладкова //
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Сефіханова, К. А.
Мироненко, В. С.
Гладкова, О. С.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Сефіханова, К. А.
Мироненко, В. С.
Гладкова, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|