
>
Інноваційні технології зберігання і переробки зерна [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (або заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освіт. програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2025. - 54 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |