
>
Пивоваров, Євген Павлович.Практичні аспекти переробки м'ясопродуктів з використанням новітніх принципів харчової технології [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. О. Гринченко //
Пивоваров, Євген Павлович.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 фев. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХДУХТ, 2001. - С. 69-71.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|