>
Кондрашина, Л. А.Визначення впливу ферменту тансглютамінази на вологоутримуючу здатність напівфабрикату збивного [Текст] / Л. А. Кондрашина, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой //
Кондрашина, Л. А.
Advancing in research and education : materials XII of the International scientific and practical conference, La Rochelle, December 7-10, 2020. - La Rochelle, 2020. - P. 25-28..
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|