>
Онищенко, Т. О.Обґрунтування використання керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробів [Текст] / Т. О. Онищенко ; наук. керівник О. І. Болховітіна //
Онищенко, Т. О.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 37.
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|