
>
Онищенко, Т. О.Обґрунтування використання керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробів [Текст] / Т. О. Онищенко, О. І. Болховітіна //
Онищенко, Т. О.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 37.
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|