
>
Development of new method of production of healthful cottage cheese desserts with using vegetable additives in the form of cryopastes and extracts [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, O. Pogarskiy, K. Balabai, T. Stukonozhenko //
EUREKA: Life Sciences. - 2019. - Issue 3. - P. 54-61.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Pogarskiy, O.
Balabai, K.
Stukonozhenko, T.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Pogarskiy, O.
Balabai, K.
Stukonozhenko, T.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|