
>
Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodology [Electronic resource] / S. Gubsky, M. Labazov, O. Samokhvalova, N. Grevtseva, O. Gorodyska //
Ukrainian Food Journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 627-639.. - DOI 10.24263/2304-974X-2018-7-4-8.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Gubsky, S.
Labazov, Maksym
Samokhvalova, Olga
Grevtseva, Nataliya
Gorodyska, Olena
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Gubsky, S.
Labazov, Maksym
Samokhvalova, Olga
Grevtseva, Nataliya
Gorodyska, Olena
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |