
>
Дослідження швидкості термообробки м'ясних січених виробів, виготовлених з використанням мінерально-білково-жирової композиції [Текст] / М. П. Головко, Л. О. Чуйко, І. В. Лебединець, Ю. І. Крутінь, М. Л. Серік //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2006. - Вип. 45. - С. 200-205.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Лебединець, І. В.
Крутінь, Ю. І.
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Лебединець, І. В.
Крутінь, Ю. І.
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|