
>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм [Текст] / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой //
Гурський, Петро Васильович.
Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. Серія: Техн. науки. - Одеса : ОНАХТ, 2012. - С. 399-402..
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|