
>
Протасов, О. В.Обґрунтування термінів зберігання кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / О. В. Протасов, Н. В. Федак, Т. М. Хаустова //
Протасов, О. В.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 35.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Хаустова, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Хаустова, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|