
>
Яценко, Іван Володимирович.Дегустаційне оцінювання м’яса й м’ясного бульйону курчат-бройлерів за введення в раціон наноаквахелату срібла [Текст] / І. В. Яценко, Є. О. Сененко //
Яценко, Іван Володимирович.
Науковий вісник Львів. нац. акад. вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів, 2013. - Т. 15, № 3 (57), ч. 3. - С. 441-449.
Додаткові точки доступу:
Сененко, Є. О.
Додаткові точки доступу:
Сененко, Є. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|