
>
Нанотехнологія оздоровчих плавлених сирних виробів без солей-плавильників – начинок та сирних закусок [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, Л. О. Радченко, Т. С. Абрамова, А. Е. Гасанова, Т. В. Котюк //
Міжнародний Кулінарний Фестиваль у Харкові. AgroCookFest-2016. Світові тенденції та національні пріоритети : інформ.-довідк. видання. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2016. - С. 112-132.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Радченко, Л. О.
Абрамова, Т. С.
Гасанова, А. Е.
Котюк, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Радченко, Л. О.
Абрамова, Т. С.
Гасанова, А. Е.
Котюк, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|