
>
Використання фітодобавок із натуральних прянощів з консервуючою та антиоксидантною дією та каротиноїдних БАД під час виготовлення плавлених сирів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, Л. О. Чуйко, С. С. Федорова, О. О. Юр'єва //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2004. - Ч. 1. - С. 140-145.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Чуйко, Л. О.
Федорова, С. С.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Чуйко, Л. О.
Федорова, С. С.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|