
>
Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні [Текст] / Л. Б. Кащеєв, С. В. Коваленко, С. М. Коваленко, Ю. Є. Мегель, В. П. Путятін, І. В. Чалий //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 87-94.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-711681369)
Додаткові точки доступу:
Кащеєв, Л. Б.
Коваленко, С. В.
Коваленко, Світлана Миколаївна
Мегель, Юрій Євгенович
Путятін, Валерій Петрович
Чалий, Ігор Вільович
(Шифр в БД 664(06)/В 53-711681369)
Додаткові точки доступу:
Кащеєв, Л. Б.
Коваленко, С. В.
Коваленко, Світлана Миколаївна
Мегель, Юрій Євгенович
Путятін, Валерій Петрович
Чалий, Ігор Вільович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |